100% Nederlands succesverhaal

(te) Dure premium golfballen

Wie ziet ze niet? Golfers die met goedkope ‘lake balls’ spelen, langs de waterkant zelf staan te vissen en ballen uit het bos staan op te poetsen. Kan prima toch, golf is al duur genoeg? Helaas niet. Het is namelijk een bewezen feit dat élke golfer beter gaat spelen als zij altijd met hetzelfde merk en type golfbal speelt.

Wij bewijzen dat het anders kan

Die premium ballen waar iedere enthousiaste golfer mee speelt, zijn eigenlijk niet te betalen. Zeker niet als je elke ronde wel een aantal ballen kwijtraakt… DS Golf vond dat dat anders moest kunnen! Samen met een toonaangevende golfballen producent in Zuid-Korea hebben we een premium golfbal geproduceerd voor een veel betere prijs dan het huidige aanbod. 

Beste golfbal, beste prijs

Topkwaliteit voor een uitermate scherpe prijs is onze belofte. De DS Ultra Soft Premium golfbal is ideaal voor hcp 10 - 36 en helpt elke golfer aan veel betere scores. Door de dual balanced core met ultrasoft cover sla je makkelijker rechtdoor en heb je veel meer gevoel bij het chippen en putten.

Al meer dan 36.000 verkocht aan golfers in Nederland en België

In nog geen jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een gevestigd en succesvol Nederlands golfballenmerk. Daar zijn we erg trots op! Inmiddels liggen we in een golfshop van één van de grootste banen van Nederland (Golfbaan Bentwoud) en zijn er ruim 36.000 verkocht aan fanatieke golfers in Nederland en België.

Golfpro's en aanstormend Nederlands talent

Daarnaast hebben we al meerdere erkende golfpro’s én aanstormend golftalent aan ons prachtige golfballenmerk weten te binden. Er zijn zelfs golfpro’s die geen verschil merken met de Titleist PRO V1. Hoe bijzonder is dat!

Wij hebben al van vele golfers die met de DS Ultra Soft Premium golfballen spelen terug gehoord dat ze super tevreden zijn met de prestaties van onze bal en veel beter zijn gaan spelen.

Stel hier je vraag