Ons verhaal

(te) Dure premium golfballen

Wie ziet ze niet? Golfers die met goedkope ‘lake balls’ spelen, langs de waterkant zelf staan te vissen en ballen uit het bos staan op te poetsen. Kan prima toch, golf is al duur genoeg? Helaas niet. Het is namelijk een bewezen feit dat élke golfer beter gaat spelen als zij altijd met hetzelfde merk en type golfbal speelt.

Wij bewijzen dat het anders kan

Die premium ballen waar iedere enthousiaste golfer mee speelt, zijn eigenlijk niet te betalen. Zeker niet als je elke ronde wel een aantal ballen kwijtraakt… DS Golf vond dat dat anders moest kunnen! Samen met een toonaangevende golfballen producent in Zuid-Korea hebben we een premium golfbal geproduceerd voor een veel betere prijs dan het huidige aanbod. 

De ultieme prijs-kwaliteitsverhouding

Topkwaliteit voor een uitermate scherpe prijs is onze belofte. Met de innovatieve Driving Straight Peformance Technology garanderen we maximale afstand, perfecte controle en is onze golfbal zeer vergevingsgezind dankzij haar ultra soft touch feeling. DS Ultra Soft Premium golfballen zijn geschikt voor elke prijsbewuste golfer in Nederland en België.

Stel hier je vraag