Het gezicht achter DS Golf

DS Golf BV is een 100% Nederlands bedrijf dat is opgericht in 2019 met als doel om fanatieke golfers topkwaliteit golfballen en golf wear te kunnen bieden voor een uitermate scherpe prijs. Wie de strijd wilt aangaan met de gevestigde orde zal van goeden huize moeten komen. Daarom bestaat het team van DS Golf BV uit een team van ervaren en fanatieke golfers met een bewezen track record in de professionele golfsport. We stellen ze graag aan je voor:

Jurrian van der Vaart

Professional golfer, golfbaanarchitect en commentator bij Ziggo Sport

Jurrian begon zijn professionele golfcarrière in 2010. Kwam uit voor Team Holland, speelde in the USA, Duitsland en kwam later uit op de European Challenge Tour. Is nu ook part-time commentator bij Ziggo Sport en golfbaanarchitect. Jurrian is Brand Ambassador van DS Golf en gaat o.a. exclusieve masterclasses voor ons verzorgen. Daarnaast heeft hij onze golfballen uitvoerig getest met de meest geavanceerde methodes en tracing- en impact-apparatuur. Meer informatie bekijk je op www.jurrianvdvaart.nl.

Willem de Haes

PGA Teaching Pro en Co-Founder Golfmeester.nl

Willem is PGA Teaching Pro op de Curaçao Golf and Squash Club. In 2012 richtte hij het internetportaal www.golfmeester.nl op vanwege een gebrek aan goede Nederlandstalige tips, instructies en filmpjes. Met meer dan 500.000 views op YouTube en ruim 150.000 bezoekers per jaar is Golfmeester.nl uitgegroeid tot een van de grootste platformen voor actieve en beginnende golfers in Nederland. Willem adviseert DS Golf over de benodigde kwaliteit van de producten. Via zijn Golfmeester community peilt hij heel slim waar jullie golfers behoefte aan hebben.

Dick van den Bosch

Amateur golfer (hcp 7.1), jurist en oud-directeur EVO

Dick werkte 31 jaar bij Ondernemersorganisatie EVO, waarvan meer dan 15 jaar als directeur. Hij is jurist en dankzij zijn werk bij EVO een zwaargewicht in logistiek en transport. In 2010 begon hij met golf en twee jaar later was hij al single-handicapper. Dick helpt DS Golf met het voeren van de gesprekken met fabrikanten, regelt de productie en logistiek en zorgt ervoor dat de topkwaliteit producten daadwerkelijk met een ultiem scherpe prijsstelling op de markt verschijnen.

Jente Kamphuis

Amateur golfer (hcp 16.5), marketeer en eigenaar VIP Marketing BV

Jente kreeg in 2012 les van Willem de Haes en raakte toevallig de bal goed. Sindsdien is hij verslingerd aan golf. Voor Willem realiseerde hij het internetportaal Golfmeester.nl en hielp hem met het websitebeheer en de online marketing. Voor DS Golf wordt hij ingeschakeld als 'doelgroep tester' om de producten als amateur golfer te beoordelen en verzorgt hij de marketing en communicatie.

Mick Visser

Amateur golfer (hcp 27.2), brand ambassador DS Golf

Mick Visser is in de zomer van 2018 op zoek gegaan naar een uitdagende sport die niet alleen fysiek maar ook mentaal uitdagend is. Mick ging met een vriend naar de pitch en putt baan en raakte daar een paar goede ballen. Vanaf dat moment was hij overtuigd, golfen wordt zijn sport! In november 2018 heeft Mick zijn GVB gehaald en vanaf toen ging hij los. Met een Instagram account volledig gericht op de golfsport laat hij vele duizenden volgers zien hoe mooi golf is. Daarom zijn we blij dat Mick heeft gekozen voor onze DS Ultra Soft Premium golfballen.

Stel hier je vraag