Welke golfbal past bij mij?

Welke golfbal moet je kiezen?

Op de vraag 'Welke golfbal moet je kiezen?' is een eenduidig en simpel antwoord te geven: Kies een golfbal uit waar je vertrouwen in hebt én speel daar altijd mee. Van belang is dus vooral het laatste stuk: Speel altijd met dezelfde golfbal. Als je namelijk elke keer met een andere bal speelt, dan zal je met name vanaf de tee en bij korte slagen telkens wisselende resultaten behalen. En dat wil geen enkele golfer natuurlijk...

De beste golfbal én de beste prijs

Met de input van ruim 1.500 actieve golfers hebben we de ultieme golfbal weten te produceren. Een ultra zachte golfbal met innovatieve eigenschappen voor maximale afstand, precisie en controle. We noemen deze golfbal de DS Ultra Soft Premium. Deze golfbal beschikt over alle eigenschappen waarmee je gegarandeerd beter gaat spelen. En niet geheel onbelangrijk: onze golfbal verslaat alle premium golfballen ook dik op prijs!

Golf Professional Jurrian van der Vaart bewijst het

Golf Professional Jurrian van der Vaart, bekend van o.a. de Europese Challenge tour en Ziggo Golf, heeft de DS Ultra Soft Premium uitvoerig getest en goedgekeurd en is zo te spreken over deze bal dat hij zelfs Brand Ambassador is geworden. Jurrian ging de baan in en laat de indrukwekkende balprestaties graag even zien. Veel kijkplezier!

Stel hier je vraag