DS Ultra Soft Premium golfballen
Gemaakt door golfers, voor golfers.

DS Golf BV is een 100% Nederlands bedrijf dat een premium golfbal heeft vervaardigd die vergelijkbaar is met de topmerken Titleist, Callaway en Wilson maar deze allemaal dik verslaat op prijs. Onder bezielende leiding van ex Tour Professional Jurrian van der Vaart heeft DS Golf in samenwerking met 1500+ actieve golfers de ultieme golfbal weten te produceren. Beste golfbal, beste prijs.

Jurrian van der Vaart

Professional golfer, golfbaanarchitect en commentator bij Ziggo Sport

Jurrian begon zijn professionele golfcarrière in 2010. Kwam uit voor Team Holland, speelde in the USA, Duitsland en kwam later uit op de European Challenge Tour. Is nu ook part-time commentator bij Ziggo Sport en golfbaanarchitect. Jurrian is Brand Ambassador van DS Golf en gaat o.a. exclusieve masterclasses voor ons verzorgen. Daarnaast heeft hij onze golfballen uitvoerig getest met de meest geavanceerde methodes en tracing- en impact-apparatuur. Meer informatie bekijk je op www.jurrianvdvaart.nl.

Willem de Haes

PGA Teaching Pro en Co-Founder Golfmeester.nl

Willem is PGA Teaching Pro op de Curaçao Golf and Squash Club. In 2012 richtte hij het internetportaal www.golfmeester.nl op vanwege een gebrek aan goede Nederlandstalige tips, instructies en filmpjes. Met meer dan 500.000 views op YouTube en ruim 150.000 bezoekers per jaar is Golfmeester.nl uitgegroeid tot een van de grootste platformen voor actieve en beginnende golfers in Nederland. Willem adviseert DS Golf over de benodigde kwaliteit van de producten. Via zijn Golfmeester community peilt hij heel slim waar jullie golfers behoefte aan hebben.

Dick van den Bosch

Amateur golfer (hcp 7.1), jurist en oud-directeur EVO

Dick werkte 31 jaar bij Ondernemersorganisatie EVO, waarvan meer dan 15 jaar als directeur. Hij is jurist en dankzij zijn werk bij EVO een zwaargewicht in logistiek en transport. In 2010 begon hij met golf en twee jaar later was hij al single-handicapper. Dick helpt DS Golf met het voeren van de gesprekken met fabrikanten, regelt de productie en logistiek en zorgt ervoor dat de topkwaliteit producten daadwerkelijk met een ultiem scherpe prijsstelling op de markt verschijnen.

Jente Kamphuis

Amateur golfer (hcp 14.5), marketeer en eigenaar VIP Marketing BV

Jente kreeg in 2012 les van Willem de Haes en raakte toevallig de bal goed. Sindsdien is hij verslingerd aan golf. Voor Willem realiseerde hij het internetportaal Golfmeester.nl en hielp hem met het websitebeheer en de online marketing. Voor DS Golf wordt hij ingeschakeld als 'doelgroep tester' om de producten als amateur golfer te beoordelen en verzorgt hij de marketing en communicatie.

Stel hier je vraag