Beste golfbal, beste prijs
100% Nederlands golfballenmerk

Lake balls of dure premium golfballen

Wie ziet ze niet? Golfers die met goedkope ‘lake balls’ spelen, langs de waterkant zelf staan te vissen en ballen uit het bos staan op te poetsen. Kan prima toch, golf is al duur genoeg? Helaas niet. Het is namelijk een bewezen feit dat élke golfer beter gaat spelen als zij altijd met hetzelfde merk en type golfbal speelt. Maar die premium golfballen zijn eigenlijk niet te betalen... Tot nu!

Top prestaties van de DS Ultra Soft Premium golfbal

✓ Al 100.000+ verkocht aan fanatieke golfers in Nederland en België
✓ PGA pro's in binnen- en buitenland spelen vast met onze golfbal
✓ Er zijn zelfs pro's die geen verschil merken met Titleist Pro V1
✓ Vakkundig en meermalen getest en uitzonderlijk bevonden
✓ 98% van de golfers tussen hcp 10 - 36 beveelt ons aan

Ik ga toch geen 5 euro per golfbal betalen!

Want ook al gaat het golf best aardig, je raakt soms ook nog weleens een balletje kwijt... Daarom heeft DS Golf een premium golfbal ontwikkeld die bewezen vergelijkbaar is met de topmerken Titleist, Callaway en Wilson maar ze allemaal dik verslaat op prijs. Nooit meer 60 euro per dozijn.

Beste golfbal, beste prijs

De DS Ultra Soft Premium golfbal is ideaal voor hcp 10 - 36 en helpt elke golfer aan veel betere scores. Door de dual balanced core met ultrasoft cover sla je makkelijker rechtdoor en heb je veel meer gevoel bij het chippen en putten. Speel altijd met dezelfde top golfbal, dat komt je spel ten goede.

Iedereen vindt het een topbal

DS Golf is een 100% Nederlands bedrijf en in mum van tijd uitgegroeid tot een van de beste golfbal merken. Daar zijn we erg trots op! Inmiddels liggen we in de golfshop van de grootste golfbaan van Nederland (Golfbaan Bentwoud) en zijn er al ruim 100.000 verkocht aan fanatieke golfers in Nederland en België.

Geen verschil met Titleist PRO V1

Daarnaast hebben we al meerdere erkende golfpro’s én aanstormend golftalent aan ons prachtige golfballenmerk weten te binden. Er zijn zelfs golfpro’s die geen verschil merken met de Titleist PRO V1. Hoe bijzonder is dat!

Wij hebben al van vele golfers die met de DS Ultra Soft Premium golfballen spelen terug gehoord dat ze super tevreden zijn met de prestaties van onze bal en veel beter zijn gaan spelen.

Stel hier je vraag